Έξαλλος ο Κυριάκος ζήτησε εξηγήσεις μετά το απίστευτο φιάσκο της ΟΝΝΕΔ

Έξαλλος ο Κυριάκος ζήτησε εξηγήσεις μετά το απίστευτο φιάσκο της ΟΝΝΕΔ

Απίστευτη πανωλεθρία για την ΟΝΝΕΔ

Εξηγήσεις για την τραγελαφική κατάσταση στην ΟΝΝΕΔ, μετά το φιάσκο με τις εκλογές το Σάβββατο, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βασίλη Γεωργιάδη, πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τους συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι “συζητήσεις” περί αριθμητικής εκπροσώπησης στο νέο όργανο κράτησαν για ώρες και, έτσι, σε κάποια στιγμή που η ώρα είχε περάσει, μπούκαραν στο κλειστό καθαριστές του Δήμου, υπολογίζοντας ότι οι ψηφοφορίες και τα κλεισίματα θα είχαν τελειώσει. Αποτέλεσμα:

  • Δεν εξελέγη νέα Κεντρική Επιτροπή
  • Δεν εξελέγησαν αντιπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στην Πολιτική Επιτροπή
  • Δεν εξελέγησαν σύνεδροι για το επερχόμενο συνέδριο της Βόλβης Νέας Δημοκρατίας

Ήττα, αλάνια μου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λογικά όπως εύστοχα σχολιάζουν τα παιδιά από το luben.tv κάπου έχει γουρλώσει τα μάτια του και πετσικάρει βρίζοντας.

CgOkFGUW8AAr7VA

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στενοί συνεργάτες του Κυρ. Μητσοτάκη εκφράζουν σε όλους τους τόνους την απογοήτευσή τους για την αποτυχία διεξαγωγής εκλογών στο 10ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Μάλιστα, αναφέρουν ότι δεν τιμά την ιστορία της ΟΝΝΕΔ αλλά ούτε και τα μέλη της η εικόνα συγκεκριμένων κομματικών στελεχών και πρώην στελεχών που εμποδίζουν τους νέους να εκλέξουν οι ίδιοι τους εκπροσώπους τους.
«Η νέα γενιά πρέπει να έχει τη δική της φωνή, όχι να εκπροσωπείται από 40χρονους κομματικούς παράγοντες», υποστηρίζουν την ίδια ώρα μέλη της ΟΝΝΕΔ μετά το χθεσινό συνέδριο, ζητώντας από τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδοθούν ευθύνες.

Τα ίδια τα στελέχη της ΝΔ καταγγέλλουν αντικαταστατικές διαδικασίες στις εκλογές, όπως για παράδειγμα στη Θεσπρωτία όπου κατέβηκε υποψήφιος, ενώ προηγουμένως είχε απορριφθεί η υποψηφιότητά του.

Στελέχη της ΝΔ αναφέρουν πως «οι υποψήφιοι που κατέβηκαν κόντρα στην κεντρική γραμμή σε Τρίκαλα, Λάρισα και Καρδίτσα κατάφεραν να επικρατήσουν και γι’ αυτό κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένταση».

Μάλιστα, υπάρχει καταγγελία ότι ο γραμματέας Πανάκης απέκλεισε τα τριμελή συμβούλια της ΟΝΝΕΔ για να ελέγξει καλύτερα την διαδικασία!!